Snart genåbner sæson 2021-22 for Vendepunktet i Apostelkirken, og du kan være med til at skabe trygge rammer for gadens folk, når dørene slås op hver aften kl. 21.00.

Her bydes nattens gæster på værdighed i form af varm suppe, frisk brød og et fast sted at sove – så mange nætter i træk, de ønsker det. I spisesalen står opdækkede borde med due og stearinlys og når gæsterne er mætte, venter dem en sovesal med opredte senge. Hver overnattende gæst på Vendepunktet har sin egen seng og har tilmed garanti for at kunne blive ved med at overnatte i den, hvis man blot bliver ved med at dukke op, når natten trænger sig på.

Vendepunktet ledes af Bjarne og Anders, som i mange år har leveret en stor indsats i samarbejde med Apostelkirken og frivilliggruppen. Værdighed og stabilitet er øverst på dagsordenen, og hvis du i år har tid og mulighed for at støtte projektet som frivillig opfordrer kirken til, at du enten taler med Jeppe eller Maria om søndagen eller kontakter Anders på tlf. 4043 1884 eller Bjarne på 5129 5421.

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk / Dit Vesterbro