I februar 2022 er der igen valg til Lokaludvalget. Denne gang foregår valget digitalt. Vil du og din forening stille op til Vesterbro Lokaludvalg eller være med til at bestemme hvem, der skal sidde i Lokaludvalget?

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk

Foreninger, råd og brugerbestyrelser, der har aktiviteter på Vesterbro, kan enten opstille en kandidat til Vesterbro Lokaludvalg og stemme til valget. Eller vælge blot at stemme. HUSK: Du skal også tilmelde dig, hvis du blot ønsker at stemme.

Krav til foreningen

For at opstille en kandidat og/eller stemme til valget er det et krav, at jeres forening:

  • har eksisteret minimum et år ved tilmelding
  • har minimum 15 medlemmer ved tilmelding
  • har aktiviteter på Vesterbro

En forening kan kun tilmelde én repræsentant til at stemme. Hvis foreningen opstiller en kandidat, bliver det kandidaten, der er stemmeberettiget.

Tidsfrister

  • Fristen for at stille op som kandidat til Vesterbro Lokaludvalg er den 14. januar kl. 12.
  • Fristen for at tilmelde sig til kun at stemme til det digitale valg er den 7. februar kl. 12.

Sådan kommer valget til at foregå

Alle kandidater til Vesterbro Lokaludvalg bliver præsenteret med tekst og foto på en hjemmeside forud for valget. Der vil også blive arrangeret et fysisk præsentationsmøde, hvor alle, der stiller op til valget, vil få mulighed for at fortælle om sig selv.

Præsentationsmødet holdes 26.01.2022

Selve valget foregår digitalt med en afstemning, der er åben 2 uger fra den 14. februar 2022. Alle stemmeberettigede vil modtage et link til afstemningen umiddelbart op til.

Læs mere og tilmeld dig her.