For børn, der mistet deres mor, far, en søskende eller en anden nær relation. I sorggruppen kan børnene spejle deres sorg i hinanden og give plads til deres følelser, tanker og forestillinger i kreative udtryk og små ritualer. Det sker den 20 maj 2024.
Foto ABW

Børn i aldersgruppen 5-10 år kan deltage, uanset hvor de bor. I  mødes mandage kl. 16.30-17.30 i ulige uger i Kristkirken på Enghave Plads.  Første gang dit barn kommer i sorggruppen vil det få en lille gave og tænde et lys sammen med de andre børn. Hver gang samles I  omkring en kreativ aktivitet og ud fra aktiviteten vil børnene få mulighed for at dele deres gode minder og tanker om deres savn.

I laver blandt andet lysestager af ler, drypper lys, maler med akvarel, planter blomsterfrø i en lille potte og tegner. Nogle gange går vi en tur på legepladsen i Enghaveparken, spiller et spil eller ser en film. Ritualerne er noget med at tænde et lys, når I ankommer, og synge en sang når I afslutter.

Som forælder vil du have mulighed for at blive, dog i et andet lokale i kirken men tæt på dem. Her kan du få en kop kaffe, men ellers er der også både gode gåture eller caféer lige rundt om hjørnet.

De slutter kl.17.30, og du og dit barn vil få en lille lækker snack med til turen hjem. Gruppen ledes af Louise Husted Rosenberg, der er præst i Tårnby Kirke, og Lotte Jakobsen, der er sygeplejerske, sorgvejleder og arbejder med kræftpatienter og deres pårørende. Sorggruppen er et samarbejde mellem Tårnby Kirke, Amagerland Provsti og Folkekirken Vesterbro

Hør mere, eller tilmeld dit barn hos præst Louise Husted Rosenberg på 30460886 eller LRR@km.dk.

Sted: Kristkirken, Enghave Plads 18, København V
Dato: Man. d. 20. maj 2024
Tid:, kl. 16.30.
Hjemmeside: Se hjemmeside