På torsdag kl. 17 går det løs, når UHØRT Festival slår dørene op for festivalen, der igen i år foregår på Vesterbro i København.

UHØRT Festival offentliggør nu spilleplanen for de tre festivaldage den 19. – 21. august. Over tre dage og fordelt på tre scener vil 42 af de allernyeste navne på den danske musikscene give hvert deres bud på lyden af i dag.

De 42 optrædende er udvalgt af landets største lytteudvalg på 35 personer, bestående af bookere, pladeselskabsfolk, musikere, radioværter, musikjournalister m.fl. Musikprogrammet er alsidigt og byder på alt fra electro-pop, R&B, hip hop og indie-rock til post-punk, metal, poprock og folk.

For os er det vigtigt at kunne vise den store bredde i genrer og udtryk alle tre dage på årets UHØRT Festival. Vi prøver derfor at tage højde for disse ting sammen med den generelle vurdering af sammenhængen af hele dagens program. Der skal være noget for enhver smag, samtidig med at vi gerne vil sammensætte et program, der kan give publikum mulighed for at ‘snuse til noget nyt,” lyder det fra festivalleder og booker Jesper Krüger.