To ejendomme på Vesterbrogade 75 og Vesterbrogade 94 på i alt 5.819 m² er netop solgt. Ejendommene var udbudt sammen af sælger, der er en ældre kvinde, der gerne ville afstå ejendommene. Køber er Dreyers Fond, der udvider sin ejedomsportefølje med yderligere opkøb på Vesterbro, hvor størstedelen af fondens ejendomme ligger. EDC Erhverv Poul Erik Bech har netop formidlet salget af de to ejendomme, der består af både boligudlejning, detailbutikker, hotel og klubværelser.

Igennem en længere årrække har Dreyers Fond skærpet sit fokus på grænsen mellem Frederiksberg og Vesterbro og opkøbt ejendomme i området, mens de har frasolgt andre steder. Adm. direktør i Dreyers Fond, Bo Rygaard, siger: “Vi er glade for købet af disse to Vesterbro-ejendomme som vi harv købt pr. 1. juni 2022, da vi har et mål om få en mere samlet og strømlinet ejedomsportefølje. De nye opkøb er Vesterbrogade 75 og Vesterbrogade 94, som nu også er blevet en del af Dreyers Fond, hvis filantropiske arbejde og årlige uddelinger netop er baseret på ejendomsforretningen. For os er det attraktivt at have flere grunde samlet på Vesterbro. Det er også her vores domicil Løvenborg ligger samt den gamle dansehal Valencia, som vi gratis udlåner til faglige almennyttige formål.”

“De to Vesterbro-ejendomme passer således perfekt ind i Dreyers Fonds søgestrategi og vores betydelige ejendomsportefølje. I den kommende tid vil vi vurdere nærmere, hvordan vi kan optimere ejendommene, så det både er til glæde for lejere og for bydelen Vesterbro, men vi ser stort potentiale i at videreudvikle ejendommene. Salget er kommet i stand via gode relationer i lokalområdet med bl.a. EDC Erhverv Poul Erik Bech, der vidste, at vi er interesseret i netop den type ejendomme på Vesterbro.” Dreyers Fond er kendt for at prioritere arkitektonisk værdi ved istandsættelse og udvikling af ejendommene samt for at skabe attraktive miljøer for både beboerne og området. Videreudvikling af ejendomme

Advokat Andreas Meinertz Andersen, Husen Advokater, siger om salget: “Det har været en rigtig fin proces med en god dialog mellem parterne, hvor vi har repræsenteret sælger, der er en ældre kvinde, der ønskede at afstå ejendommene. Vi har haft et rigtig fint samarbejde med EDC Erhverv Poul Erik Bech og køber. Det er vigtigt for sælger, at ejendommene fremadrettet bliver drevet og videreudviklet på en ordentlig måde. Vi er helt sikre på, at Dreyers Fond er den helt rigtige køber, da de lige fra begyndelsen har indviet sælger i, hvordan de ønsker at videreudvikle ejendommene til gavn for nuværende lejere og Vesterbro generelt.”

Helge Rud Larsen, ejendomsmægler i EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af de to Vesterbro-ejendomme sammen med Lone Thuen investeringschef i EDC Erhverv Poul Erik Bech. Han siger: “Det er to fine, gedigne ejendomme med en enestående beliggenhed på Vesterbrogade med yderligere potentiale for udvikling. Vesterbrogade 94 har et samlet areal på 3.338 m² og er tæt ved Frederiksberg Allé og Værnedamsvej, mange forskellige forretninger og restauranter og god offentlig transport. Der er både detailbutikker på samlet 462 m², hotel på 1.629 m² og klubværelser på 1.247 m².”

“Vesterbrogade 75 ligger i hjertet af Vesterbro, og ejendommens samlede areal udgør 2.481 m² med både bolig og erhverv, der er fordelt på fem etager samt udnyttet tagetage og delvis kælderetage. Ejendommen er synligt beliggende på hjørnet af Oehlenschlægersgade og Vesterbrogade og er omgivet af populære restauranter og caféer, tæt på Frederiksberg Allé og København H. Det er en unik Vesterbroejendom med mange udviklingsmuligheder, servicevirksomhed, hotel, boligudlejning og kontor. Der er detailbutikker på 658 m², klubværelser på 1.676 m² og kontor 147 m². Alt i alt er det to spændende Vesterbro-ejendomme med yderligere udviklingspotentiale og vi ønsker sælger og Dreyers Fond tillykke med handlen,” siger Helge Rud Larsen.

Lone Thuen investeringschef i EDC Erhverv Poul Erik Bech supplerer: “Alt i alt er det to spændende Vesterbro-ejendomme med yderligere udviklingspotentiale, og vi ønsker sælger og Dreyers Fond tillykke med handlen. Vi har haft et perfekt samarbejde med såvel sælger som køber og er helt enige i, at Dreyers Fond var den rigtige køber til ejendommene.”