Cyano, Isbjörg & Lara indtager H15 og holder helaftens rock koncert med tonstunge grooves, spraglede guitarriffs og smæk for skillingen! Det blir stort og det sker d. 28 marts 2020.

Der står i begivenheden her.

Isbjörg:
Isbjörg blevet dannet i 2015 og spiller storslået, progressiv rock med klaveret i centrum.

Det Aarhusianske band med fynske rødder tager fuld kontrol over egen lyd. Musikken skrives, indspilles, mixes og masteres af bandet selv, således at sangskrivning og produktion følges ad igennem hele processen og giver et helstøbt og helt igennem unikt udtrykt. Filosofien har siden begyndelsen været at overraske og bryde grænser, uden at gå på kompromis med den gode sangskrivning. Musikmagasinet Gaffa har beskrevet Isbjörgs lyd som math-stadium rock – skæve taktarter og rytmiske figurer kombineret med ørehængende melodier og medrivende temaer, som fanger lytteren i et intenst og uforudsigeligt lydunivers.

Cyano:
Cyano er en mathrock trio fra københavn. De spiller koncerter, hvor publikum er engageret, taktarten evigt foranderlig og energien i top. De består af guitaristen William Horn, bassisten Oskar Munk Kronik og trommerslageren Frederik Bjørn Blaunfeldt. Musikken er mathrock som kendetegnes ved hurtige finurlige guitar temaer der på et splitsekund kan skifte til et kulsort, tung heavyrock spade. Der er sjældent 4 i gulvet, men det holder ikke folk fra at tappe med og som lytter er oplevelsen en spændende udfordring hvis man ikke har lært at klappe i 13/9. Cyano bliver kaldt et hurtigt fix af god energi, melodier skrevet på lykke og umiddelbar livsglæde.

Lara DK:
Lara er et alternativt Pop/Rock-band bestående af fem medlemmer. Forvent forvrængede guitarer, stærke vokaler, poppede omkvæd og bløde, catchy ballader, der på scenen udfoldes i en energisk og jordnær performance. Bandets første udgivelse udkom på diverse streamingtjenester i januar 2019 og blev anbefalet på KarriereKanonen, hvor der blev draget paralleller til bandet Mew – der sammen med kunstnere såsom Biffy Clyro, Tim Christensen og Frightened Rabbit står for et lydbillede Lara er inspireret af. Lara vandt 2018-sæsonen for Emergenza-konkurrencen i Syddanmark og blev derefter udvalgt til talentudviklingsforløbet MudMusic 2019. Begge steder blev gruppen valgt af folk fra den danske musikbranche.

Koncerten er en del af Plekter DIY Tour 2020, der er støttet af ORA – Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere.

➤ H15 åbner: 19.00
​➤ Koncertstart: 20.00
➤ Entré i døren: 50 kr.
➤ H15 Bar åben til 02:00