Over 10.000 danskere kan i løbet af de kommende uger få lov til at smage Sunset Boulevards milkshakes helt gratis. Og her taler vi milkshakes med rigtig dansk flødeis, hvor ingredienserne først bliver mixet, når gæsten bestiller.

Med kursen sat mod de varme sommermåneder stiger behovet for en svalende forfriskning også. Derfor giver den danske fastfoodkæde Sunset Boulevard fra onsdag den 15. maj og i de efterfølgende uger tusindvis af danskere mulighed for at smage deres hjemmelavede milkshakes helt gratis.

Foto: Sunset Boulevard

Hver dag fra den 15. maj til 9. juli vil der blive udleveret 200 vouchers til en gratis milkshake på en af Sunset Boulevards 44 restauranter i Danmark. Man kan være heldig at være blandt de 200, hvis man spotter – og klikker – på bannerannoncerne for de nye milkshakes rundt omkring på nettet.

– Vi har været meget optaget af at udvælge den rigtige danske flødeis og af at udvikle de nye opskrifter. Nu er vi klar, og vi er meget begejstrede for resultatet. Vi kunne godt sige en masse lækkert om vores milkshakes, men vi tror mere på at lade vores gæster smage den selv. Derfor inviterer vi mere end 10.000 danskere på en gratis milkshake, siger administrerende direktør i Sunset Boulevard, Jens Broch.

En rigtig milkshake indeholder selvfølgelig både rigtig is og rigtig mælk. Det er der intet nyt i. Og det er selvfølgelig også sådan, man laver milkshakes på alle Sunset Boulevards restauranter.

– Vi håndscooper selv isen, og vi mixer først ingredienserne, når gæsten bestiller. Frisklavet til gæsten med det samme. Man kan vælge mellem jordbær, blåbær, chokolade og karamel, fortæller Jens Broch.