I dag rammes mange mennesker af stress. Vi kan let italesætte at vi er stressede, men hvor ligger stressen henne, er det den ”sunde” eller er vi ligeså stille gledet over i den ”usunde” uden at lægge mærke til det på, for at være en del af livet ”derude”, og vi skal være såkaldt robuste.

Der er mange ting som kan være spændende at arbejde med, og det kan være svært at sige nej, for hvad har det af betydning. Og vi vil gerne det hele, og være med og være en del af noget. At erkende at man for en periode ikke kan være en del af arbejdsmarkedet er svært. Det er svært at sige højt, at man er blevet ramt af stress eller nærmere og mere rigtigt har en belastningsreaktion af for mange opgaver, indtryk og forsøg på at være ”robust”.

Annette Guhle, uddannet socialrådgiver og psykoterapeut, tilbyder et forløb, hvor I arbejder med tilstanden stress på det terapeutiske plan og ud fra den neuroaffektive tilgang, altså at forbinde det tænkende hoved med følende krop og sjæl, samt at have fokus på kost og bevægelse.

Vil du vide mere, så læs videre her.