Hvem kender ikke til et stoppet afløb. Stoppede afløb kan være et stort irritationsmoment. Hvis du har problemer med stoppet afløb, og det er tide at få professionel hjælp og så har Akut Kloakservice har den helt rigtige løsning til dig. Afløb i huset kan nemt stoppe til. Dette gælder primært afløb der benyttes ofte og kan opstå mange steder i hjemmet som f.eks. brusekabine, badekar, håndvask eller opvaskemaskine. Snavs, hår, skæg, mad- og sæberester kan sætte sig fast i afløbet.

Mange gange vil du selv kunne rense afløb men er problemet alvorligt, har du brug for professionel hjælp. Hvis du ikke selv kan rense afløbet, så kan du heldigvis altid tilkalde hjælp ude fra. Akut VVS er eksperter i rensning af stoppede afløb og har både erfaringen og udstyret til at klare de vanskeligste opgaver. De kører ud til stoppede afløb i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Lige meget om det er ud til private, virksomheder, ejendomsadministratorer eller andet.

Forskellige tilbud for afløbsrensning
Der tilbydes forskellige ydelser. Deres dygtige medarbejdere kan blandt andet hjælpe med stoppede gulvafløb, håndvaske, køkkenvaske og toiletter. Du kan få hjælp til akutte VVS-opgaver og desuden tilbydes der højtryksspuling af stoppede afløb. Gennem afløbsrensning opnås der mindst lige så gode resultater som med de farlige kemikalier og der forebygges desuden også stoppede afløb, så de kan holde sig frie for skidt og snavs længe fremover. Det sikres at du igen kan bruge dit toilet, din vask, dit bad eller andet, som er tilsluttet dit afløb.

Få hjælp døgnet rundt 24/7
Som navnet antyder, kan du få akut hjælp der er til stede når det haster. Har du et akut problem, så tøv ikke med at ringe efter hjælp. De dygtige medarbejdere er altid klar, når det haster. Tilstoppede afløb er trælse og ofte noget man vil have løst hurtigt. Derfor har VVS firmaet døgnservice, så du kan kontakte dem hele døgnet, både dag eller nat og i weekender og kan trygt ringe hele året rundt. Kontakt akut kloakservice eller akut VVS service for at få mere information. Det er muligt at både ringe og skrive til dem, hvis du ønsker en inspektion eller rensning.

Kontakt dem med det samme, så du kan få løst dit problem med afløbet. Jo før problemet løses jo bedre.

Mange gange vil du selv kunne rense afløb i eksempelvis en håndvask, men er problemet alvorligt, har du brug for professionel hjælp. Foto: ABW