Solen skinner ind, og bordene er kommet ud. Kig forbi til en hvedebrus eller en lemonade i solen på boulevarden.

Det Kongelige Teater kommer tilbage for sidste gang i denne sæson med NY KOREOGRAFI på scenen. Haus of Tinus laver CABARET med sang, burlesque, magi og sabelslugning. Tinus kommer og fortæller sin historie under overskriften MASKEFALD – En drag queens bekendelser, og så får de besøg af forfatter Gry Jexen til en samtale med udgangpunkt i bogen ‘KVINDE KEND DIN HISTORIE‘.

LINEDANCE er tilbage en sidste gang i denne omagng på lørdag, og der er PARDANS næsten hver fredag hele sommeren.

De pakker også bankokuffert og fællesspisning sammen og tager på tur ud af huset. De holder SUKKERBANKO I TIVOLI med Marcus Grigo og Mette Blomsterberg. De tager til FOLKEMØDE PÅ BORNHOLM. Og når der er Tour de France i hele byen, holder de TOUR-FÆLLESSPISNING og TOUR DE MUSIKBANKO under åben himmel i fælledparken.

Der er også Tour de France hjemme i Absalon, hvor de holder HJULEAFTEN og spiller mere MUSIKBANKO med tour-tema. Og så er der alle sommerskolerne!

TAG PÅ SOMMERSKOLE I ABSALON

Skal du holde ferie i byen, og har du lyst til at fordybe dig i noget sammen med andre søde folk, så kom på sommerskole i Absalon.

Brug fem dage sammen med et hold af andre keramikbegejstrede folk i Absalons keramikværksted. Du vil lære teknikker, have tid til eksperimenter og få lavet dine helt egne funktionelle og kunstneriske objekter.

Alle kommer til at håndmodellere en kande, en vase og et fad med teknikker som pinching, pølseteknik og pladeteknik. Der bliver også tid til egne projekter. I  dekorerer sagerne med begitning og glasur.

Dagene handler mest om keramik, men I holder et par pauser undervejs med bevægelse og inspiration. Holdet spiser frokost sammen i salen alle dage kl.12. Alle kan være med, uanset keramik-erfaring. Keramikværkstedet ligger på 3. sal og der er ikke elevator.

► Uge 26, 28, 30 og 32

► Mandag til fredag kl. 9-15 (fredag 9-13)

► Pris pr. deltager 1550 kr.  ► Materialer og mad er inkluderet i prisen

Fire dage i sommerferien med keramik, pensler og maling i tårnværelset.

I mødes mandag til torsdag og arbejder med forskellige teknikker, og der er selvfølgelig masser af hjælp og inspiration undervejs. Holdet spiser frokost sammen alle dage og der er også eftermiddagssnacks, så I kan holde energien oppe.

Sommerskolen er for børn mellem 9 og 13 år og det er ikke nødvendigt at kunne noget på forhånd. Sidste frist for tilmelding er mandag d. 13. juni.

► Uge 26 (27.-30. juni) ► Mandag til torsdag kl. 10-14 ► Pris pr. deltager 500 kr. ► Materialer og mad er inkluderet i prisen

Drømmer du om at lave film, og vil du gerne vide hvordan man gør?

Her kan du udforske om filmverdenen er noget for dig og lære hvad der skal til for at lave en film. De sætter gang i en masse filmprojekter og går gennem alle faser fra ideudvikling og manuskriptskrivning, til færdigklip i løbet af de fem søndage vi er sammen. Til sidst får jeres film premiere i Absalon.

Underviser er Alexander Rahnami Mannstaedt, der studerer til filminstruktør på Super8 sammen med gæstelærere som selv er unge filmskabere fra vækstlaget.

► 5 søndage ( 5. juni – 3. juli ) ► Alle søndage fra kl. 12-16 ► Pris pr. deltaher 800 kr.

Hvad kan man fortælle på tre minutter? De tager udfordringen op, og kaster os ud i at lave korte lyd-fortællinger.

Kom med på en sommer-lyd-rejse i Tårnværelset, hvor du kan lære, hvad det vil sige at arbejde med lyd og hvordan du kommer i gang med at skabe lyd-fortællinger.

På tre dage producerer I hver især en lyd-fortælling på tre minutter. Du får en konkret opgave, som I  nørder med i tre dage med idéudvikling, optagelser og redigering. Forløbet afsluttes med Lydens Hule, hvor I lytter og giver hinanden feedback.

Underviseren er Nicolai Zwinge, som er journalist og podcastproducer.

► Uge 26 (27.-29. juni) ► Mandag til onsdag kl. 15-18 ► Pris pr. deltager 600 kr.

Sommeren er lige om hjørnet, og du mangler en ny bikini. Kom og lav den selv med hæklenål og garn på tre dages sommerkursus.

Holdet egner sig bedst til dig, der har prøvet at hækle før og kender de basale teknikker. Underviseren guider undervejs og der er plads til at være kreativ og eksperimentere med designet.

► Uge 28 (11.-13. juli) ► Mandag til onsdag kl. 16-18

► Pris pr. deltager 300 kr.

Skriv med på verdens hurtigste antologi. Holdet mødes tre dage i træk, skriver og sammensætter en lille antologi med vores tekster.

I skal lave skriveøvelser, læse og tale om hinandens tekster. Til sidst inviterer I til oplæsningslounge, hvor I  læser teksterne højt og fejrer jeres fælles proces og resultat.

Måske kommer du hjem med en idé til et større skriveprojekt eller en endnu større lyst til at skrive.

► Uge 28 & 31 (15.-17. juli & 1.-3. august) ► Tre dage kl. 13-15 ► Pris pr. deltager 300 kr.

Kom og vær med til et intensivt sommerforløb, hvor Absalons otte ugers improteater forløb for begyndere bliver kogt ned til 4 dages undervisning. Vi mødes mandag, tirsdag, torsdag og fredag.

Du vil i et trygt forum blive udfordret til at bevæge dig ud af din komfortzone uden at blive udstillet eller gjort til grin. Improvisation kan træne dig i at tackle det uforberedte med gåpåmod og succes.

I mødes 4 dage i 3 timer pr. gang og gennemgår hele curriculum på en enkelt uge.

Har du lyst til at få en forsmag på, hvad impro teater går ud på, så er der improteater i Absalon hver lørdag kl. 16:00.

► Uge 28 (11.-15. juli & uge 30 (18.-22. juli) ► Fire dage kl. 19-22

► Pris pr. deltager 600 kr.

En weekend fuld af dans og improviseret bevægelse. I løbet af de to dage skal I undersøge jeres potentiale og bevægelsesmønstre, ved at skubbe til grænser og skabe nye måder at udtrykke os på. Hver for sig og med hinanden. Derudover vil I arbejde med små sekvenser/koreografi.

I  skal bruge fantasien og styrke vores individuelle udtryk med leg, refleksion, fordybelse og teknik. Alle er velkomne, uanset danseerfaring.

► Weekenden 9. & 10. juli ► To dage kl. 10-13

► Pris pr. deltager 450 kr.

Bliv bedre til at tegne uanset om du har tegnet før eller er nybegynder. I afprøver forskellige teknikker og øver jer i at fange bevægelse, skabe volumen og bruge rendering til at skabe form med lys og skygge.

Deres underviser er tegner og designer, Lawrence Marvit, som blandt andet har arbejdet for Warner Bros., Cartoon Network, Disney, Pixar og DC Comics og er en erfaren underviser.

Det sker i tårnværelset på 3. sal og har alle nødvendige materialer og redskaber. The course is in English.

► Uge 31 (1.-3. august) ► Mandag til onsdag kl. 16-19

► Pris pr. deltager 400 kr. inkl. materialer

Har du spørgsmål eller en god idé, så skriv til dem på info@absaloncph.dk.

Facebook

Instagram

YouTube