De seneste par år har der været en tendens til at lade at skægget vokse, og er du manden som er udstyret med et pragteksemplar af ansigtshårvækst, så bør du mindst én gang prøve en vaskeægte barbering – for frisør STARCO står klar til at tage imod dig i stolen.

Kigger du dig selv i spejlet og tænker; Ej, kanterne skal laves for et perfekt og flot skæg, men hvordan gør jeg så lige det? Kan jeg? Tja, så bør du måske overveje at besøge Frisør STARCO, for her bestræber de sig nemlig på at være de bedste indenfor hårstyling, herunder styling og barbering af dit skæg. De har flere års erfaring og deres kunder går aldrig udenom en god og behagelig oplevelse i deres stole.

De har selvfølgelig også plads til de kvindelige kunder, der trænger til at forny lokkerne med farve og kant, og skal der lidt ekstra til, så er det også muligt at få lagt en make-up, ordnet negle og meget mere.

Dit Vesterbro har været en tur forbi stolen, så kig med indenfor her. Er du nysgerrig på mere, så følg med på deres Facebookside, hvor du bl.a kan booke din tid. Vil du opleve salonen på egen hånd, så smut forbi Oehlenschlægersgade 50.