Oplev opførslen af et spritnyt samarbejde mellem de erfarne komponister Jesper Mechlenburg og Mike Sheridan i helt intime rammer. Mechlenburg og Sheridan åbner op for et nyt samarbejde, hvor deres forskellige tilgange til musikken krydser veje til en hel særlig koncert i Råhuset.

Udover Mechlenburg og Sheridan tilføjes der violin fra Katrine Grarup Elbo. Samarbejdet er opstået da Mike og Mechlenburg har skabt musikken til balletten Danish Design og vil gerne udfordre de rammer, som de normalt arbejder indenfor.

Om koncerten siger Jesper Mechlenburg “Vi vil præsenterer en aften i grænselandet mellem akustiske klaverkompositioner og elektronisk musik. Vi tager udgangspunkt i mine kompositioner, hvor forskellige temaer bearbejdes tilsat klange fra Mike og violin fra Katrine.”

Jesper Mechlenburg startede sin musikalske karriere som trommeslager og er udannet på det rytmiske musikkonservatorium. I dag komponerer og producerer han musik til film, TV, teater og ballet. Desuden skriver han sange med blandt andet Søren Huss, Peter Sommer, Kristian Leth og har duoen UHØRT med forfatter Lone Hørslev.

Mike Sheridan er komponist og DJ. Som blot 17-årige udgav han albummet I Syv Sind i 2008, som for alvor skabte hype omkring hans musikalske alsidighed. Senest har Sheridan arbejdet med trompetisten Palle Mikkelborg, hvilke resulterede i værket Anamorphosis. Kendetegnet ved Sheridans univers er. At det bevæger sig et eller andet sted mellem musik og historiefortælling med lyde.

Katrine Grarup Elbo er uddannet violinist fra Det Kongelige Musikkonservatorium og ved Stephan Picard i Berlin. Grarup Elbo er en del af instrumental kvartetten We Like We, som drager inspiration fra klassiske rødder så vel som de elektroniske genrer. Udover arbejdet med We Like We arbejder Katrine sammen med sin søster Astrid Grarup Elbo om projekter La Mia Bella Sorella. La Mia Bella Sorella er en performance gruppe, der arbejder mod at skabe en unik oplevelse, hvor ballet og violin kombineres på
nye måder.

Foreningen Summer in the City står bag Summer in the City Festival og koncertrækken SITC Presents. Foreningen har til formål at skabe plads til upcoming musikere og nye samarbejder som giver plads til at udfordre rammerne for koncertformattet. Vi ønsker at skabe unikke oplevelser for vores artister og gæster og vise de store potentiale, som den danske musikscene har at byde på.

Læs mere her på Facebook begivenheden.

For billetsalg – klik lige her.
Dato: Lørdag d. 28. September
Entré: 50kr (Forsalg) // 70kr (Døren)
Adresse: Onkel Dannys Plads 7
Dørene åbner: 20:00
Koncerten begynder: 21:00