Elsker du ALT hvad der er anderledes og kreativt og er du den modebevidste type, så bør du måske kigge forbi Henrik Vibskovs, den danske multikunstner og mode-designer, fascinerende og kreative univers i hans boutique i Christen Hus i Carlsberg Byen. Det er som at træde ind i et paradis mens englene synger og pengepungen begynder at råbe KØB, KØB, KØB!

Ja, for når du træder ind i butikken, mærker du omgående det særlige, det unikke, det farverige og du vil slet ikke kunne lade vær med at gå på opdagelse i de mange klæder, sko og skønne accessories. Her er noget til enhver, som ønsker at skille sig ud fra mængden – og med kvalitet, så det hele synger løs. Dit Vesterbro stak hovederne ind og fik lov til at tage lidt stemningsbilleder af herlighederne, så kig med her og bliv fristet.

Har du endnu ikke været forbi, så er åbningstiderne i weekender fra fredag kl. 15-18, lørdag fra 12-18 og søndag fra 12-18, men kan variere, så hold dig opdateret på disse samt særlige arrangementer på Instagram @henrikvibskov.

Bryggernes Plads 19, st. 1799 København V, Christen Hus i Carlsberg Byen.