Søndag den 12. juni 2022 er sidste frist for at indstille læsevenlige værker for børn, unge eller voksne til Skriverprisen.

Søndag den 12. juni 2022 er sidste frist for at indstille læsevenlige værker for børn, unge eller voksne til Skriverprisen. Forlag har siden den 12. april 2022 kunne indstille et eller flere læsevenlige værker til årets Skriverpris på 25.000 kroner.

Sidste frist for indsendelse af værker er søndag den 12. juni 2022. Skriverprisudvalget nominerer tre værker til prisen. Vinderværket bliver offentliggjort den 4. november 2022 på årets Bogforum.

Du kan læse mere om kriterierne for Skriverprisen og om, hvordan du indsender værker på nyheden: Nu er der åbnet for indstilling af værker til årets skriverpris [12. april 2022]

Om Skriverprisen
Skriverprisen er opkaldt efter Esther Skriver, som i 1995 var den første prismodtager. Prisen tildeles en skøn- eller faglitterær forfatter, der skriver læsevenligt og derved tilgodeser de mange forskellige læsere, som kan have svært ved at tilegne sig en del af den litteratur, der udgives. Der lægges vægt på sproglig, indholdsmæssig og grafisk tilgængelighed.
Kilde.

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk