Måske gør du det også! Altså drøner forbi lige ude på H.C. Andersens Boulevard fra Amager til København eller den anden vej, uden du egentlig kigger dig omkring? Hvis ja, så har du måske misset det skønne spot lige bag Glyptoteket? 

Her bliver du mødt af det mest imponerende syn i København , når du træder ind i den fredelige have bag Ny Carlsberg Glyptotek. Du hilser ærbødigt på Auguste Rodins ’Grubleren’ i den store størrelse, som blev opstillet i 1905.  Haven blev anlagt i 1906 – 1908 efter tegninger af Valdemar Fabricius Hansen, og er en lille park med smukke anlagte plæner og blomsterbede.

Kender du allerede til denne perle, så ved du også, at den benyttes flittigt af både københavnere og turister som slapper af her med enten en god kop kaffe, et tæppe på plænen eller en god bog.

Dit Vesterbro var på besøg sidste år, på en lun sommerdag. Tag med på en lille tur her, og se de mange skønne blomster, skulpturer og meget mere. Du får virkelig tid til dine egne minutter. Du kan også vælge at kigge forbi og opleve haven på egen hånd.