Pia Lippert – din personlige guide i social- og sundhedssystemet
22 11 50 56
hej@pialippert.dk

Følg Pia Lippert på Facebook 

Foto: Jesper Thode Larsen, Dit Vesterbro, Byportalerne.dk

Den bedst mulige behandling
Er du blevet ramt af sygdom eller er du blevet ældre, men kan ikke overskue kontakten med social- og sundhedsvæsnet, kan du med fordel kontakte Pia Lippert. Hendes formål er at hjælpe syge og ældre til et mere bekymringsfrit liv, hvor de ikke selv behøver at stå for kontakten med social- og sundhedsvæsnet, undersøge muligheder, og sikre at de får den bedste behandling indenfor nuværende lovgivning. Pia overtager det tunge slæb, så velvære, familieliv og livskvalitet kan komme i fokus.

Pia Lippert har mange års erfaring fra social- og sundhedsvæsenet samt Socialministeriet, og hun kender således alle genvejene til den bedste behandling i konkrete tilfælde. Desuden kan hun vejlede om andre tilbud, der kan gøre hverdagen lettere for både den syge og de pårørende.

Omsorg, vilje og kampgejst
Pias grundholdning er, at alle har ret til en værdig tilværelse, og efter at have set systemet indefra, kan hun konkludere, at det ikke er en opgave, det offentlige altid formår at løfte. Det er enormt svært at være syg eller ældre, samtidig med at skulle sætte sig ind i, hvad der bedst for en selv. Og det er Pia Lipperts brændende ønske at hjælpe jer med at finde ud af det. Hun har et meget stærkt retfærdighedsgen, og kan på den måde bidrage med både omsorg, vilje og kampgejst, som I måske ikke længere selv har. Det er svært nok at blive syg eller ældre, det skal ikke også være svært at få hjælp.

Jeres tid sammen bliver bedre
Kort sagt kan Pia medvirke til, at en stor omvæltning i livet kan blive overskuelig og behageligere for jer. Hun vejleder, støtter og aflaster, så I sikrer jer, at jeres tid sammen bliver brugt på nærvær.

Når folk opgiver systemet, får de ikke det optimale ud af det, hvilket kan gå ud over både fysisk formåen, livskvalitet og familien. Pia kender det offentlige og social- og sundhedssektoren ud og ind, og kan derfor gøre processen kortere, så det ikke bliver en lang sej kamp. Samtidig kan hun hjælpe jer privat, så I får mere overskud i hverdagen.

På hendes hjemmeside pialippert.dk kan du læse mere om, hvad hun konkret kan tilbyde dig og dine nærmeste. Her kan du også finde priser m.m.

Kontakt Pia Lippert 

Foto: Jesper Thode Larsen, Dit Vesterbro – Byportalerne.dk

sølvpartner