Den digitale oplevelsesguide Know Your’ Bro udvider med spændende og lærerig quiz for børnefamilier og skoleklasser. Det oplyser Københavns Kommune i en pressemeddelse.

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk

Mange danskere har brugt sommeren i København med den digitale oplevelsesguide Know Your’ Bro i hånden. Nu bliver guiden udvidet med tilbud til børn og deres familier under navnet Lil’ Bro’ Quiz, der tilbyder lærerige og kulturelle oplevelser i børnehøjde.

Med quizzen bliver børn og deres familier ført gennem Nørrebros charmerende gader, hvor de skal svare på spørgsmål og løse opgaver undervejs. Ruten i det gamle brokvarter har fokus på de skjulte, lokale fortællinger, mens den nye quiz for børn skal lære dem om bæredygtighed, så der er noget for hele familien.

Kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde (Å) håber, lanceringen vil gøre de yngste mere nysgerrige på bæredygtighed: “Med den nye digitale rute vil de helt unge byboere, og ikke mindst gæster i byen, nu også kunne opleve hovedstaden på en anderledes og lærerig måde. Børnene får mulighed for at se på byen fra et andet perspektiv og kan samtidig lære en masse om bæredygtighed. Det er vigtigt at lære om sammenhængen mellem det grønne og urbane, og jeg håber, at rigtig mange børnefamilier vil gøre brug af Lil’ Bro’ Quizzen”.

Udvidelsen af mobilsitet bliver lanceret torsdag den 20. august med udgangspunkt i den eksisterende digitale rute på Nørrebro. Platformen er gratis og skal blot tilgås via mobilsitet Knowyourbro.dk.