Folkekirken Vesterbro lancerer dynamisk nyhedsbrev

Folkekirken Vesterbro har netop lanceret et dynamisk nyhedsbrev. Her kan du læse artikler om udvalgte aktiviteter og få et overblik i aktiviteter på tværs af Vesterbro. Det dynamiske består i, at du ved tilmelding (klik her) vælger de emner, du er interesseret i. Nyhedsbrevet tilpasser herefter din nyhedsstrøm, så du kun modtager nyt om det, der interesserer dig. Nyhedsbrevet udkommer cirka ni gange årligt.

Det har fra starten været vigtigt at sikre en relevant og målrettet kommunikation, så vi ikke spilder modtagerens dyrebare tid. Og det er vi faktisk lykkes med. Når du læser nyhedsbrevet, bliver det tydeligt, hvor mange forskellige rum for åndelighed og fællesskaber, Folkekirken Vesterbro formår at skabe. Kirkens aktiviteter afspejler i høj grad den store diversitet, vi finder på Vesterbro.

Du kan altid tilpasse din nyhedsstrøm ved at vælge mellem emnerne: Det ’ for børn, Det Meditative, Mest musik og endelig Tema, debat og dialog. Nyhedsbrevet fungerer desuden som bindeled til hjemmesiden, så læseren føres videre til hjemmesidens tematiske undersider og kalendervisninger. Herved er det let at orientere sig i underskoven af aktiviteter rundt om i sognet.

Kommunikationschef Birgitte Schmidt Andersen (på billedet ovenfor) bekræfter, at det ikke er planen at ændre ved de eksisterende nyhedsbreve, såsom Nyt fra Apostelkirken, da udbyttet heraf er markant og menighedsopbyggende i og omkring den enkelte kirke.

Tilmeld dig her.

Foto ABW