Det er blevet efterår, og der sker en masse i Absalon hver dag. Her har vi samlet noget af det, der foregår i den kommende tid.

Folkehuset Absalon er netop blevet kåret som Byens Bedste Oplevelse af Berlingske, AOK og læserne. Det er vi meget stolte over og glade for. Tak til alle, der har stemt på os, og til alle jer, der kommer og er en del af huset hver dag. I er med til at skabe oplevelserne i Absalon, så prisen er også til jer.

Lyrik & limoncello tilbage med månedlige samtaler om poesi i tårnværelset. Sæsonens temaer er QueensMaskulinitet og Vrede stemmer. Første gang er onsdag den 12. oktober.

Science Slam! er noget nyt, som vi laver sammen med DTU og København Universitet 2. oktober kl. 19:30. Forskere præsenterer deres arbejde på kreative måder, og du får ny viden på en søndag.

Til En stor aften for… Nicholas Nybro kommer Mathias Helt, Chantal Al Arab, Annie Rection, Sandie Westh, Nanna Mosegaard og William Abrahamsen og rister aftenens hovedperson over en sagte ild. Det er onsdag d. 28. september.

Kærlighedsambulancen 112 for knuste hjerter er klar med hjertesorg og fest. Maria og Pelle Peter Jencel er aftenens værter. Kom med 14. oktober og 11. november.

Er du mere til glitter end gys? Sammen med Annie Rection holder vi Anti-Halloween Drag Show med stilletter fremfor skeletter lørdag d. 15. oktober.

Sammen med brætspilsprisen Guldbrikken spiller og kårer vi årets bedste brætspil søndag d. 25. september. Ugen efter kommer Bezzerwizzer forbi og har spilpremiere på ‘So Many Clues’. Vær med til at afprøve det nye quizspil mandag d. 3. oktober.

De næste ugers torsdagbanko er Leo banko, Mormors kolonihavebanko, Disney Channel musikbanko og Kend din kendte banko.

Vil du hellere quizze? Der er Middag og pubquiz lørdag d. 8. oktober og Marvel Quiz tirsdag d. 11. oktober. I november er den årlige Harry Potter Quiz tilbage. Billetterne kommer til salg 4. oktober kl. 12:00.

Festerne er tilbage hver fredag og lørdag efter en sommerpause. Dance like Nobody’s watching kommer med vild danseglæde fredag d. 30. september. Absalon got soul er klar med vinylplader og et soulfyldt dansegulv 1. oktober og 4. november. Til Silent disco fester vi højlydt med høretelefoner på i en stille sal 7. oktober.

Don’t care. Be Cher. Strong Enough er en koncertaften, der kredser om Chers musik og budskaber. Det er onsdag d. 19. oktober kl. 20. Læs mere.

Fredag d. 29. oktober har vi Middag & Musik med January Thompson med fællesspisning, koncert og fest. Læs mere.

SKUESPIL FOR UNGE. Skuespiller Gustav Giese underviser et forløb for 14-17 årige, der er nysgerrige på skuespilfagets metoder og arbejde. Det er otte søndage kl. 15.30. Første gang er 9. oktober. Læs mere.

QI GONG er beslægtet med Tai Chi og Kung Fu, men ikke en kampsport. Prøv det hver mandag kl. 18:00. Læs mere.

Vi har keramikskoler for de voksne. Nu får børnene også en. I efterårsferien er der KERAMIKSKOLE FOR BØRN med fem kreative dage i værkstedet. Læs mere.

Har du prøvet linoleumstryk, og vil du gerne lave mere? Kom med på et tre ugers LINOLEUMSTRYKFORLØB, som både er for begyndere og øvede. Vi starter 15. oktober. Læs mere.

Du kan altid se hvad der sker i Absalon i kalenderen. Har du et spørgsmål eller en god ide, så send os en hilsen på info@absaloncph.dk.

Facebook

Instagram