Nu kommer en ny vinbar til kvarteret, og bag baren står et velkendt ansigt i gastronomiens København – og på den gamle bryggerigrund.

Lĭquo: Ny vinbar åbner i Carlsberg Byen

Giuseppe Oliva er manden bag Surt, der tryller nogle af Europas bedste pizzaer frem, og nu åbner han endnu et sted i kvarteret: vinbaren Lĭquo.

Det erfarne hold bag vinbaren har specialiseret sig i italiensk vin fra landets 20 regioner, men der vil blandt andet også blive serveret Vermouth, Negroni og andre drikkevarer, der kan nydes med charcuteri, oste, snacks og småretter.

Den nye vinbar åbner i Rothe Hus ud til Margrethe Nørlund Bohrs Plads lige i smørhullet mellem den romantiske J.C. Jacobsens Have og det 120 meter høje Pasteurs Tårn. Dørene åbner for første gang i udgangen af 2022.

Læs mere om Lĭquo

Spændende spisesteder på vej

Der var stor åbningsfest, da Aamanns Genbo for nylig slog dørene op, men åbningsfesten er langt fra forbi i kvarteret. Foruden Lĭquo åbner flere nye spisesteder nemlig på den gamle bryggerigrund meget snart.

På fredag d. 16. september slår Coffee Collective dørene op til deres imponerende kaffebar i bunden af det 120 meter høje Pasteurs Tårn. Derudover åbner veganske madfavorit Souls senere på året, og det samme gør sig gældende for toprestauranten Studio.

Du kan få et overblik spisestederne, der allerede er åbnet i kvarteret, og dem der er på vej lige her.

Læs mere om spisestederne i kvarteret

Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S

Ny Carlsberg Vej 140

1799 København V

cby@carlsbergbyen.dk

CVR 33 64 84 99

Tlf: +45 70 22 17 99