Vesterbro er Københavns hippe brokvarter, hvor populære steder som Mad & Kaffe, Mikeller og Folkehuset Absalon holder godt fast i lokalbefolkningen. Men hvor synes gæsterne selv, at der er bedst at spise?

Den nye app Eatie indsamler alle gæsteanmeldelserne og har udregnet en Top 25 spisesteder på Vesterbro.

Eatie er en ny restaurant app og hjemmeside, der skaber transparens i det evigt foranderlige Københavnske restaurantliv. Appen har indsamlet over 2,5 millioner gæsteanmeldelser for over 6000 spisesteder, caféer og restauranter i Danmark og gjort det muligt at booke bord på samtlige spisesteder via appen.

“Vi laver et samlet overblik over spisestedernes bedømmelser, og gør det muligt at finde et godt spisested til enhver lejlighed; en vegansk frokost, en tapasaften, de steder der tager et bæredygtig ansvar og meget mere,” siger Morten Lie Jørgensen, CEO i Eatie.

Spisestederne IMDb.
Eaties algoritme udregner et vægtet score ud fra de anmeldelser, der allerede findes på nettet. Det gør det muligt at lave en topliste over gæsternes vurdering af spisestederne for hele Danmark og for størstedelen af byerne i landet, ligesom man kan finde top 100 bedst ratede film på IMDb.

Når nye anmeldelser kommer til, justeres scoren og toplisten udvikler sig. Derfor er Eatie både blevet kaldt restauranternes IMDB eller restauranternes Trivago.

“Eatie adskiller sig på flere måder fra mange andre restaurant-portaler og apps. Vi skaber både et samlet overblik over de danske spisesteder og deres anmeldelser, og så gør vi det muligt at lave sine egne Eatie-lister over sine favoritspisesteder, eller steder man gerne vil besøge. Man kan dele listerne med sine venner og inspirere hinanden til, hvilke spisesteder man skal prøve,” fortæller Morten Lie Jørgensen.

Top 5 spisesteder på Vesterbro er lige nu:
1. Absalons, 9,8 uf af 10
2. Grams Lækkerier, 9,6
3. Lilians Smørrebrød, 9,6
4. Græsk Smag, 9,6
5. Smagsløget, 9,5

Se hele Top 25 på Vesterbro her.