Naturværkstedet Træstubben inviterer til børnehaver og indskolingsklasser til forløb om Natlys og natsværmere. Det skriver Vesterbro Lokaludvalg i deres seneste nyhed.’

Foto: Jesper Thode Larsen, Dit Vesterbro

Forårets første værkstedsprojekt ved Træstub­ben er at skabe bedre betingelser for nattens sværmere; natsommerfuglene og de store aftensværmere. Det gør vi ved at så og udplante vilde planter, der til sommer vil blomstre om natten, og sende sine dufte ud i skumringen for at lokke natsommerfuglene til. Planter som natlys, natlevkøj, og vild kaprifolie og andre, som giver føde til larverne som f.eks. dueurt.

Book et forløb
Forløbet afvikles tirsdage d. 16/3, 23/3, 13/4 og 20/4 i følgende tidsrum:

kl. 9.00 – 9.45
kl. 10.00 – 10.45
kl. 12.00 – 12.45
kl. 13.00 – 13.45

Tilmelding er først til mølle, men vent ikke alt for længe, da der kan være rift om pladserne. Værkstederne er gratis og er målrettet børnehavebørn og børn i indskolingen på Vesterbro. Der er plads til max 15 børn plus deres 1-2 voksne pr. værksted. Ved større børnegrupper kan der bookes flere tider i træk.

Kontakt lokaludvalgets miljømedarbejder for spørgsmål om ledige tider og tilmelding til forløb. For kontaktinformation klik her

Naturværkstedet træstubben
Naturværkstedet træstubben er udendørs natur- og miljøformidling for Vesterbros børn. Formålet er at give børnene på Vesterbro en nysgerrighed på naturen og erfaringer med økosystemer og bæredygtighed med udgangspunkt i deres egen hverdag og lokale omgivelser. Værkstederne foregår udendørs i Træstubbens urbane skovhave.

I løbet af foråret tilbyder de tre forskellige natur- og miljøværksteder til Vesterbros børn målrettet børnehavebørn og børn i indskolingen.

Læs mere om Træstubben og find mere information om deres natur- og miljøværksteder her. Træstubben ligger i Saxoparkens nordlige ende.