Pressefoto

Igen i år kan du støtte julen for udsatte familier på Vesterbro ved at købe Vesterbro Julehjælpskalender. I dens digitale del finder du hver dag en lille historie om en af bydelens gader og en kunstvideo – en sang, et digt, en fortælling om og på Vesterbro doneret af lokale kunstnere.

Foreningen Vesterbro Julehjælp har i 14 år i samarbejde med Vesterbro Lokaludvalg delt mad, gaver og godter ud til dem, der ellers ikke har råd til at holde jul.  Modtagerne visiteres af lokaludvalgets sociale samarbejdspartnere.

I 2020 kom Julehjælpskalenderen til som supplement til donationerne fra lokaludvalget og erhvervslivet på Vesterbro. Kalenderen giver alle på Vesterbo mulighed for at engagere sig – kunstnere, borgere og erhvervsliv. I 2020 solgte vi 1250 kalendere og det rakte til julehjælp til 150 familier. Det mål skal vi også nå i år – og du kan hjælpe ved at købe kalenderen, gøre andre opmærksomme på den og dele oplevelserne med os på Facebook. 

Du kan købe kalenderen hos Beat, Beat Café, Enghave Pl. 9, BRØD, Donn Ya Doll, Bagerdygtigt på Istedgade, Bagerdygtigt på Søndre Boulevard, Kihosk, SuperBrugsen på Matthæusgade, SuperBrugsen på Halmtorvet, Føtex i Carlsbergbyen. Følg med på https://vesterbrojul.dk/, der kommer flere til.

Følg dette års arbejde på Vesterbro Julehjælp | Facebook