Fylder dit barn seks år i 2020, er det tid til at vælge skole. De kommende tre uger er den digitale skoleindskrivning åben.

Forældre til børn, der skal starte i skole i 2020, kan fra mandag den 4. november vælge skole til deres barn. De københavnske folkeskoler står klar til at byde velkommen – vel at mærke til et skolevæsen, som samlet set er i en positiv udvikling. Den faglige kvalitet og karaktererne stiger, eleverne trives og Københavns folkeskoler tilbyder undervisning i alt fra kodning til iværksætteri.

Københavns Kommune har de seneste år investeret massivt i byens skoler blandt andet med helhedsrenoveringer af folkeskoler, og med Budget 18 er der afsat 220 mio. kroner til at udvikle udskolingen (7.-9. klasse) med intensive læringsforløb, talentforløb, mere virksomhedspraktik til eleverne, stærkere brobygning til ungdomsuddannelserne og et stærkere samarbejde med forældrene.

“Vi kan se, at vores vedholdende indsats for at rykke eleverne fagligt bærer frugt. Vores elever bliver samlet set dygtigere, samtidig med at de trives og er glade, når de er i skolen. Det er helt afgørende for, at vi fortsat bliver vist tillid af byens forældre, og er det naturlige førstevalg,” siger børne- og ungdomsborgmester Jesper Christensen

Indskrivningskampagne 2019.
“Vi vælger folkeskolen” er titlen på årets oplysningskampagne, der markerer, at indskrivningen til byens skoler er åben de næste tre uger for børn der fylder seks år i 2020.

På kommunens plakatsøjler og på opslagstavler i byens daginstitutioner, skoler, svømmehaller, bemandede legepladser og biblioteker kan man møde Luna, Adnan, Arisha eller Isak. De begynder alle fire i en københavnsk folkeskole næste år. De samme friske børn kan man også møde i tre små film på de sociale medier, hvor de med deres egne ord fortæller, hvad de tænker om at begynde i skole.

Fakta om skoleindskrivning 2019.
– Den 4. november modtager alle forældre med skolesøgende børn brev i e-boks med information om, hvordan de digitalt skriver deres barn op til den lokale folkeskole
– Det er muligt at indskrive sit barn i en anden skole end distriktsskolen, hvis der er ledige pladser
– I uge 43-47 holder alle kommunens skoler informationsmøder for forældre til skolesøgende børn
– Sidste dag for indskrivning er den 24. november
– I 2019 begyndte mere 4000 børn i de københavnske folkeskoler.

Skriv dit barn op til skole her. Læs pressemeddelsen her.