Så er Stempel – Bar og Kitchen et godt bud at gå hen. Stedet ligger i hjertet af Vesterbro, på gode, gamle Enghaveplads.

Restauranten serverer både morgenmad, frokost, kaffe og drinks: Alsidighed og kvalitet går hånd i hånd. Kokkene kerer sig om maden, og man føler sig altid velkommen, uanset om man er alene, på en stille kaffedate eller en del af et større selskab.

Her er plads til hele 180 gæster, og stedet emmer af liv, hygge og gode historier. Med sin beliggenhed og lækre rå, industrielle indretning, mærker man straks, at Stempel er en del af Vesterbros puls. Har du glemt noget til den lille, så tager de sig altid af deres mødre og børn med et opdateret ‘puslebord’, hvor der ikke mangler noget! Der er ligeledes mulighed for at få serveret en alkohol drink, hvis man ønsker det.

Trods stedets størrelse og hippe, urbane vibe, omsluttes man af en varme og en ro, fra man træder ind. Midt i byens larm er Stempel blevet til et fristed, et åndehul – Vesterbros oase.

Jesper Thode Larsen, redaktør / fotograf Dit Vesterbro, var på besøg forleden. Se stemningsbillederne her eller kig forbi og oplev det på egen hånd. Du kan følge med på deres Facebookside her eller gå direkte til hjemmesiden her.