Lights on Vesterbro har fået nyt logo og årets deltagere er blevet udvalgt blandt de mange gode ansøgninger. Det oplyser Vesterbro Lokaludvalg i en pressemeddelelse.

PR-Foto / Niels Haltenhoff

Sammen med VesterbroLIV og Kultur V er de godt igang med at forberede dette års fest på Vesterbro. 10. juni var der ansøgningsftist til at være med, og de var overvældede af de mange gode ansøgninger de modtog.

Der var desværre ikke tariffer nok til at dele ud til alle, men med dem der fik, er de sikre på, at de har et godt program i støbeskeen til igen i år at få sat gang i Vesterbro første weekend i september (2. – 5. september)

Efter sommerferie offentliggør vi prgrogammet her. Og du kan godt begynde at glæde dig – vi lover der er programpunkter for både børn og voksne og på alle tidspunkter af dagen 🙂

Når en kulturbegivenhed vokser sig større, er der selvfølgelig også brug for nyt på den visuelle front. Derfor har Lights on Vesterbro fået nyt logo. Forhåbentlig kommer du til at støde på det rigtig mange gange fra nu og frem til afviklingen af Lights on Vestebro.

Logo og plakater er lavet Niels Haltenhoff.