Med dobbelt guld ved San Fransisco Spirits Awards blev CPH Vodka den nye stjerne på det danske vodkamarked. Stifter og ejer Dennis Jensen, fra Vesterbro, har skabt noget unikt. Måske en ide at få den afprøvet? Han har også lavet Ejdersted Gin, som er en oplagt gaveide til farmand på Vestebro.

CPH Vodka er skabt på en baggrund af flere års interesse og passion for kvalitetsspiritus, hvor kvaliteten måles på både smag og design. Målet har fra starten været at lave et stærkt danskproduceret vodkabrand baseret på danske råvarer, hvor smagen skulle være verdensklasse. Resultatet er et kraftigt udtryk, fed og karakterfuld mundfylde og en aromatisk krydret finish.

CPH Vodka ønsker at producere en kvalitetsvodka, som både smagsmæssigt og visuelt repræsenterer Danmark. Det gør den designmæssigt med et enkelt skandinavisk udtryk – sandblæst og uden klistermærke. At der er tale om en medaljevindende vodka, viste Dennis, da han tog chancen og deltog i San Fransisco World Spirits Competition 2018. Her vandt CPH vodkaflasken en double gold medal for sin smag i en blindtest, der har denne definition: Awarded to the very few entries that receive a Gold medal rating by all members of the judging panel; these are among the finest products in the world.

Se hvem der forhandler CPH Vodka

Kontakt CPH Vodka