Med virtual reality kan du frit gå rundt og nyde den enestående udsigt i nogle af de kommende boliger. Virtual reality: Kom med ud i fremtiden

Der kan være rigtig mange overvejelser og spørgsmål, når man investerer i sit kommende hjem – særligt når det er en bolig, der endnu ikke er bygget.

Derfor giver vi muligheden for at komme indenfor i nogle af projektlejlighederne i det 80 meter høje Carls Tårn gennem virtual reality, når vi hver uge holder åbent hus. Her kan du opleve værelser, stue og ikke mindst den imponerende udsigt over Frederiksberg, Vesterbro, men også Carlsberg Byen, som den står færdig i 2024.

Du kan læse mere om virtual reality på linket nedenfor og se, hvordan virtual reality fungerer.

Læs mere om virtual reality i Carlsberg Byen

Åbent hus: Få svar på dine spørgsmål

Hver uge slår vi dørene op til åbent hus i den historiske Maskincentralen. Her kan du blandt andet snakke med vores ejendomsmæglere, se et udvalg af materialer, få et overblik over kvarteret med vores 3D-kort og selvfølgelig opleve udvalgte boliger i virtual reality.

Normalvis holder vi åbent hus hver søndag, men i pinsen slår vi dørene op mandag d. 6. juni fra kl. 12-14, hvor du kan komme og høre mere om den gamle bryggerigrund, der bærer på en helt særlig historie, som gør området til et helt specielt sted at være og bo.

Læs mere om åbent hus

Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S

Ny Carlsberg Vej 140

1799 København V

cby@carlsbergbyen.dk

CVR 33 64 84 99

Tlf: +45 70 22 17 99