Hos Langsamt i Dybbølsgade, kan du møde Johanne, indehaveren med det røde hjerte og med hånden på det grønne hjerte, der banker for miljøvenligt tøj produceret under gode forhold.

“Jeg forelsker mig i tøj og tror ikke på modesæsoner med hurtig udskiftning, og så lægger jeg al information, der er frem til dig, så du selv kan tage stilling og vælge blandt de bæredygtige materialer og certificeringer, jeg efter bedste evne har samlet sammen”, fortæller Johanne på hjemmesiden langsamt.com, hvor du også finder webshoppen.

Tøjet hos Langsamt findes i naturlige materialer blandt andet fra planter som økologisk bomuld, hør og hamp, og i det lækreste bløde uld fra eksempelvis får, geder, alpakaer og silkelaver, og med transparens omkring oprindelsesstedet. Derudover har hun tøj i lyocell, modal og viskose, som alle er materialer, der i sin grundform stammer fra træfiber, for derefter at blive forarbejdet i et lukket system med genanvendelse af vand og kemi. Langsamt vælger aldrig tøj i rent kunststof som nylon og polyester, med mindre det er genanvendt eller fra deadstock stofruller.

Dit Vesterbro har været forbi forbi Langsamt for at give jer et indblik i, hvad I kan forvente, hvis I besøger den hyggelige butik.

Du kan følge med på butikken Facebookside lige her eller kigge forbi Dybbølsgade 66.