Tramp i pedalerne og nyd din øl – Beerbikere med deres CO2 Friendly Transportation giver jer en mulighed for en sjov og anderledes fest, og det er rendyrket sjov og ballade. 

De er rent faktisk Scandinavians største og bedste Beerbikere, som kan have 14.. 16.. 18.. måske hele 20 personer, samt deres chauffør selvfølgelig. Beerbikes er ikke kun til fest, men kan også bruges til produktpræsentationer, møder, konfirmationer, bryllupper og meget meget mere. Værd at nævne: Beerbike er altid CO2 neutral transport. Så gør transporten til en fest, med egen bartende, hygge, morskab og totalt uforglemmeligt – og skal turen været krydret med snacks og mad, så fikser de også det.

Vil du vide mere, så læs mere på hjemmesiden lige her eller følg også med på deres Facebookside. Så er den sjove fest lidt tættere på.

Dit Vesterbro hoppede med på en fest forleden, og fik taget disse billeder. Det var en hyggelig og sjov oplevelse. Der er givet tilladelse til brug af billederne fra de glade unge mænd.

 

Hold din fest kørende igennem byen

Tramp i pedalerne og nyd din øl – Beerbikere med deres CO2 Friendly Transportation giver jer en mulighed for en sjov og anderledes fest, og det er rendyrket sjov og ballade. De er rent faktisk Scandinavians største og bedste Beerbikere, som kan have 14.. 16.. 18.. måske hele 20 personer, samt deres chauffør selvfølgelig. Beerbikes er ikke kun til fest, men kan også bruges til produktpræsentationer, møder, konfirmationer, bryllupper og meget meget mere. Værd at nævne: Beerbike er altid CO2 neutral transport. Så gør transporten til en fest, med egen bartende, hygge, morskab og totalt uforglemmeligt – og skal turen været krydret med snacks og mad, så fikser de også det.Dit Vesterbro hoppede med på en fest forleden, og fik taget dette lille klip. Du kan læse mere om Beerbikere på linket og samtidig se alle billederne. Det var en gruppe glade 'drenge'. https://www.dit-vesterbro.dk/2019/06/09/hold-din-fest-koerende-igennem-byen-paa-den-klimavenlige-maade/

Slået op af Dit Vesterbro i Søndag den 9. juni 2019