Mødrehjælpen er i øjeblikket ved at rekruttere flere frivillige fra Københavnsområdet til vore lokalforeninger på Vesterbro og på Amager. De er interesserede i både frivillige deres børnetøjsbutikker og til deres aktiviteter for børnefamilierne i lokalområdet.

Mødrehjælpen på Amager har en hyggelig og velfungerende børnetøjsbutik på Amagerbrogade og snart åbner Vesterbro lokalforening også deres egen butik på Vesterbrogade. De søger frivillige til begge butikker.

Begge lokalforeninger har godt gang i aktiviteterne for børnefamilierne. De søger derfor flere frivillige, så de kan lave endnu mere.

De har også brug for et par frivillige mere til bestyrelserne i begge foreninger, idet et par aktive for nyligt er stoppet.

Alt i alt er der mange muligheder for dig, at blive frivillige i een af deres lokalforeninger. Hvad du har lyst til, bestemmer du selv. De afholder en stribe informationsmøder i starten af oktober, hvor du kan høre mere om “det at være frivillig i Mødrehjælpen”.

Der holdes Informationsmøder:
Onsdag, 5. oktober, kl. 14:30 (for især butiksinteresserede)
Onsdag, 5. oktober, kl. 18:30 (for især aktivitetsinteresserede)

Torsdag, 6. oktober, kl. 14:30 (for især butiksinteresserede)
Torsdag, 6. oktober, kl. 18:30 (for især aktivitetsinteresserede)

Mandag, 10. oktober, kl. 14:30 (for især butiksinteresserede på Amager)

”Bliv frivillig for en dag”
De har også to aktiviteter for børnefamilier i efterårsferien, hvor du kan prøve at “være frivillig for en dag” for at se om “det er noget for dig”. Dels en tur til zoologisk have for lokale børnefamilier med mindre børn, tirsdag 18. oktober og dels en tur i Tivoli for børnefamilier med lidt større børn, torsdag den 20. oktober.

Turen til Tivoli arrangeres af Mødrehjælpen på Amager, men potentielle Vesterbro-frivillige er inviteret med også. Tilsvarende er potentielle frivillige i Amager-foreningen inviteret med på Vesterbro-foreningens zoo-tur. Så er der lidt mere at vælge imellem for jer, hvis du ikke lige kan den ene dag. Begge ture er gratis for såvel børnefamilierne som for de frivillige.

I nedenstående spørgeskema, bedes du svare på om du vil komme til et af informationsmøderne og om du har lyst til at komme med i zoo / tivoli i efterårsferien.

Tryk på Linket:

Hvis du ikke har lyst / mulighed for at deltage, bedes du skrive, om de fortsat må kontakte dig, (eller slette dine personoplysninger)