Der er ikke noget værre, end hvis du kommer til at låse dig ude af din egen lejlighed. Der er som regel ikke andet at gøre end at tilkalde en låsesmed. Men hvordan finder du en god låsesmed, når du står akut og har brug for en?

Led efter en låsesmed med døgnåbent

Det er som regel altid på et rigtig dumt tidspunkt, at du kommer til at låse dig selv ude. Hvis du står en sen aften og er låst ude, så er det som regel nødvendigt at lede efter en låsesmed med døgnåbent.

Hvis du bor omkring Amager, Kastrup eller København, så finder du en akut låsesmed i København her.

Vær forberedt til en anden gang

Det er ikke sikkert, at du har brug for en låsesmed nu og her, men derfor er det en rigtig god idé at være forberedt til en anden gang. Du ved aldrig, om du kommer til at låse dig selv ude. Du forbereder dig ved at finde en låsesmed og gemme et nummer på den låsesmed på din telefon. På den måde slipper du for at bøvle med at finde en låsesmed, når du står midt i det. I stedet er du forberedt og ved allerede, hvem du skal ringe til.

Giv din ekstranøgle til en ven eller familiemedlem

Der er ingen tvivl om, at det er en rigtig træls situation, når du kommer til at låse dig selv ude. Derfor er det ikke noget, du ønsker at komme til igen, hvis du først har gjort det. Hvis du har en ekstranøgle liggende, er det derfor en rigtig god idé at give den til en, som du bor forholdsvis tæt på.

Det er ikke sikkert, at du har brug for en låsesmed nu og her, men derfor er det en rigtig god idé at være forberedt til en anden gang. PR-foto.

Hvis uheldet en dag er ude, har du derfor en chance for bare at hente din ekstranøgle i stedet.