En ærlig og usminket beretning om at vokse op i en dysfunktionel familie og finde sig selv bid for bid gennem barske erfaringer, fantastiske rejser og ærlig selvransagelse: Grænseløs. 

Den 14. april 2021 udgiver forfatter og psykoterapeut Mette Glargaard sin erindringsbog ‘Grænseløs’, hvori hun hudløst ærligt fortæller om at vokse op i en kaotisk skuespillerfamilie, domineret af alkoholmisbrug, vold og narcissisme. Hun tager os med på sine indre såvel som ydre
rejser, hvor hun gradvist løsriver sig fra barndommens dysfunktionelle mønstre og finder sin egen vej i tilværelsen. Fra at være vokset op som et usynligt barn i en grænseoverskridende familie lever.

Mette i dag en fri tilværelse som nomade og har fundet styrken i at stå ved sig selv på godt og ondt. Pornosex, svigt, grænseoverskridende adfærd, løgn og forfejlede parforhold er bare nogle af konsekvenserne ved at vokse op med forældre, som er svært skadet af deres opvækst og som ikke formår at give hverken kærlighed eller forståelse til et barn.

I modsætning til bogen ”Poul Glargaards Datter” (2012) handler denne bog dog om arbejdet med og kampen for at gøre sig fri af de dårlige mønstre og syg adfærd.

Mette Glargaard er uddannet pædagog og psykoterapeut og formår at supplere de personlige erindringer med professionelle refleksioner over det personlige arbejde.

Grænseløs er således en inspirerende sammenvævning af barske erindringer, sanselige rejseoplevelser og psykologiske indsigter. Tonen er ofte humoristisk og uhøjtidelig, og forfatteren er ikke bange for at konfronterede lidet flatterende sider af hverken sig selv eller livet.

Du kan følge med Mette Glargaard på hendes Facebook her.