Fotografisk Center søger ny direktør til gennem udstillinger, research og aktivitetsprogrammer at videreudvikle Centret som et væsentligt og levende midtpunkt for kunstfotografiet i København.

Fotografisk Center er en kunsthal med fokus på nordisk samtidsfotografi. Kunsthallen blev grundlagt som en forening i 1996 af Københavns Kommune og Kulturby ’96 med det formål at “virke til fremme for kunstfotografiet i Danmark”.

Fotografisk Center producerer fem udstillinger om året med både dansk, nordisk og internationalt fotografi – primært samtidigt, men også historisk – samt relaterede billedkunstneriske udtryk herunder film- og videokunst. Udstillingerne veksler mellem solopræsentationer og tematiske gruppeudstillinger. Årligt tilbagevendende er udstillingsserien: ‘Ung dansk fotografi’.

Fotografisk Center arrangerer desuden artist talks, bogreceptioner, workshops, seminarer mm. I tilknytning til udstillingslokaliteterne har Fotografisk Center etableret en boghandel, et lille bibliotek og et scannerværksted.

Fotografisk Center ligger i Kødbyen på Vesterbro i København, hvor vi i samarbejde med vores partner DGI-byen/Øksnehallen også involverer os i forskellige udadvendte aktiviteter.

Se hele opslaget her: https://fotografiskcenter.dk/direktoer-til-fotografisk-center-i-koebenhavn

Foto: ABW