Dette indhold er sponsoreret

Når du indretter dit hjem, er der mange ting at være opmærksom på og mange beslutninger, der skal tages. Der er dog et par beslutninger, der er vigtigere end andre, for eksempel når det gælder valget af en ny seng eller madras.
Ligesom købet af andre store møbler som et spisebord og en sofa, burde jagten på den bedste seng være noget, der bliver lagt tid og tanker bag. Hvis du finder den helt rigtige seng, for eksempel en boxmadras, har den også flere funktioner end blot at give dig en god nats søvn. Boxmadrassen er nemlig også let at flytte rundt på, så den passer ind i mange forskellige rum og hjem, og kan bruges som både seng og sofa afhængig af størrelsen.

Læs videre for at lære mere om fordelene ved en god boxmadras og få et overblik over de mange modeller på markedet.

Få en god nats søvn
En af de største fordele ved en god boxmadras er komforten og muligheden for at få en god nats søvn. Selvom boxmadrasser er relativt simpelt designet sammenlignet med kontinentalsenge og elevationssenge, betyder det ikke, at de er mindre komfortable. Tværtimod. Med en god madras og en tilhørende topmadras kan du nemlig sammensætte en seng med lige netop den højde eller fasthed, som passer dig bedst. Du kan også sætte flere boxmadrasser sammen, hvis du vil have endnu mere plads at sove på.

Et af de mest populære valg af madrasser er de lækre 140×200 cm boxmadrasser, der passer godt både til de store børn, dem der sover alene og til parret. Hos Sengeguruen.dk finder du en guide til de 12 bedste 140×200 boxmadrasser, så du hurtigt kan finde den seng, der passer perfekt til dig og dit hjem.

Med en overskuelig guide kan du også læse mere om de enkelte senges egenskaber og finde den, der sikrer dig den bedste søvn.

Fleksibel indretning
Når du skal indrette et soveværelse eller gæsteværelse, er det tit en fordel med fleksibel indretning. Det vil sige, at møblerne ikke er alt for besværlige at flytte rundt på, hvis det bliver nødvendigt. Det kan være, at der skal gøres plads til en ekstra madras på gæsteværelset, eller at rummet også fungerer som et hjemmekontor. I det tilfælde er en 140×200 boxmadras perfekt, da den ikke fylder ligeså meget som en dobbeltseng eller en anden sengetype. Den er også let at flytte rundt på afhængig af, hvordan rummet ser ud, og hvad det skal bruges til.

Fleksibilitet i indretningen er en stor fordel på flere fronter så overvej derfor at investere i en god boxmadras, der kan bruges på forskellige måder. Den er for eksempel også perfekt til et hobbyrum eller spilrum, hvor den kan fungere som en god siddeplads.

En madras til alle hjem og budgetter
I sidste ende er en boxmadras en madras, der passer til alle hjem og budgetter. Det gør den, fordi sengen ikke behøver koste det hvide ud af øjnene, men samtidig kan være rigtig behagelig. Den smarte guide til den bedste 140×200 boxmadras giver dig endda også en let og overskuelig måde at sammenligne priser og egenskaber, så du kan finde den helt rigtige seng for dig.

I forhold til andre modeller og typer af senge er boxmadrassen et mere økonomisk valg, men den passer også ind i en del rum og situationer. Som sagt kan den bruges både i soveværelset, gæsteværelset eller børneværelset, og den passer derfor ind i mange hjem. Det er også en type seng, der let kan opgraderes ved, for eksempel, at skifte topmadrassen ud. På den måde kan du også få gavn af den i mange år og tilpasse den alt efter, hvem der sover i den.

Foto: Andrea Davis on Unsplash