Vi er så glade og stolte over, at så mange af jer i weekenden hoppede i gå- og løbetøjet og var en del af Danmarks første virtuelle Klovneløb. Det oplyser Klovneløb i Danske Hospitalsklovne i deres seneste nyhed.

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk / Dit Vesterbro

Knap 1300 store og små løbere deltog landet over, og tilsammen har den flotte opbakning til Klovneløbet givet os en donation på hele 105.025 kr. En donation, vi sætter stor pris på: – Tilslutningen til det virtuelle Klovneløb har været fantastisk. Vi er meget taknemmelige og glade for den super fornemme donation. Vi skylder en stor tak til alle deltagerne og til vores samarbejdspartner Runners DK, siger Karsten Bjerring, der er projektleder for Klovneløb i Danske Hospitalsklovne.

Grundet Corona-situationen er de fleste Klovneløb i år aflyst, men takket være initiativtager Mark Laursen og hans løbefællesskab Runners DK fik danskerne alligevel mulighed for at deltage i Klovneløb – dog hver for sig. Et initiativ, der har stor betydning for Danske Hospitalsklovne: – I en hård tid for de normale Klovneløb, som vi desværre har måtte aflyse eller udskyde, har det været værdifuldt at opleve, at helt nye typer tiltag også har kunne fungere, siger Karsten Bjerring.

Se billeder fra løbet her. Vil du støtte Danske Hospitalsklovne, så klik dig videre her.