Som foråret står for døren, kan Fisketorvets gæster godt begynde at glæde sig. Nu sætter Fisketorvet nemlig en dato på et storslået åbningsarrangement af det længe ventede KAJEN. Torsdag 18. april 2024 fra kl. 11.00 og dagen igennem bydes alle ind i det nye univers.

Pressefoto

Efter flere års hårdt arbejde sætter Fisketorvet nu d. 18. april 2024 som dato for Grand Opening af deres 6.500 kvadratmeter store mødested og madunivers KAJEN, som vil give havnefronten nyt liv. Det oplyser Fisketorvet i en pressemeddelelse til Dit Vesterbro.

“Endelig er dagen kommet for lancering af KAJEN, som vi har arbejdet intenst med i rigtigt lang tid og vi glædet os til at dele det med Københavnerne og gæster i byen,” siger Helle García Korndal, Head of Commercial Management hos Fisketorvet.

Til KAJENs åbningsarrangement markerer Fisketorvet starten på et nyt kapitel, hvor byen, naboerne og besøgende kan nyde godt af intet mindre end 39 forskellige madkoncepter fra streetfood til casual dining med en fantastisk udsigt over vandet og Københavns skyline.

KAJEN – sin egen identitet
Navnet bag KAJEN er et symbol på stedet og beliggenheden. Konceptet bag maduniverset relaterer sig til Fisketorvet og den oprindelige plads, hvor man fiskede ved kajen. Det er stedet, hvor bådene går i land og derfor et mødested og en destination man sigter efter.

”KAJEN repræsenterer vandet og udsigten, som vi elsker. Vi har valgt et navn, der er forbundet med mad i sin association til fiskeri, og hvor der samtidig er plads til at hygge sig, svømme og nyde livet. Endelig er navnet kort, urbant og nemt for danskerne at huske. Vi tror samtidig, at det vil være ”eksotisk” for turisten, og at det kan blive sit helt eget brand – i tæt relation til Fisketorvet,” siger Helle García Korndal.

Fra traditionel shopping til fremtidens mødested
Det nye område ved Fisketorvet som udgør KAJEN, repræsenterer mere end en udvidelse af Fisketorvets faciliteter. Det er en helt ny tilgang til shoppingoplevelsen og muligheder ved havnefronten.

”I en by som København ser vi et stort potentiale i at udvikle et mødested, som også danner rammerne om en ny madscene. Med vores centrale placering i byen, en af Danmarks største biografer og en beliggenhed lige ud til vandet og Havnebadet er vi i dag omringet og absorberet af byen. I forbindelse med den omkringliggende udvikling, ser vi en ny bydel, hvor beboerne og vores besøgende efterspørger flere og bedre spisemuligheder,” siger Helle García Korndal og afslutter:

”Vores mål med KAJEN er at skabe et sted, hvor god mad, beliggenhed og atmosfære smelter sammen og opfylder vores gæsters alsidige behov. Bag kulisserne har vi samarbejdet tæt med en masse dygtige kokke og restauratører for at skabe den bedste kombination af madkoncepter på hver etage og således tage det traditionelle centerudbud til et nyt niveau. Siden de første streger blev tegnet i 2018, har vi forsøgt at gøre KAJEN til et sted, hvor hvert hjørne, hver smag og hver stemning samles og efterlader vores gæster med gode minder, der giver dem lyst til at komme tilbage.”

Om åbningsarrangementet
Torsdag den 18. april kl. 11.00 slås dørene op og der bliver budt velkommen ind til en dag, hvor der vil være smagsprøver og gode åbningstilbud. Kajen vil emme af liv og stemningen krydret af tonerne fra DJ-pulten, som spredes over de fire etager. Kom forbi på tom mave og lad dig inspirere og lokkes af Kajens mange entreprenørers og kokkes bud fra alverdens forskellige køkkener. Ses’ på Kajen!