Gang i Gaden – Det aktive værested og Settlementethåber, du vil komme forbi Gang i Gaden i Istedgade nr. 114 fredag d. 6. marts.

De skal nemlig fejre, at de nu har fået en bevilling fra Københavns Kommune, der sikrer deres gode aktive værested de kommende fire år.

De skriver: Den nye bevilling har givet os et længerevarende perspektiv og et stærkt fundament. Det har styrket Gang i Gaden, udviklingen er i fuld gang, og lige nu er de fysiske rammer i værestedet ved at blive sat i stand. Derudover har vi som organisation lagt vores gælds, social – og juridiske rådgivning sammen med Gang i Gaden for at styrke vores indsats for brugerne.

Det har været en sej kamp at stå, hvor vi gør i dag – og vi vil gerne takke alle, der har været med os hele vejen, og naturligvis alle der har været med til at sikre bevillingen; den københavnske borgerrepræsentation samt en række fonde.

Kom og fejr det sammen med os!

Vi starter kl. 14:30, der vil være sang, musik, historier fra GiG´erne – og naturligvis noget til ganen fra Café Sonja. Kl. 15:00 har vi inviteret Socialborgmester Mia Nyegaard til at holde en tale.

Læs mere her.