Hjemmesiden Brugbyen.nu giver overblik og inspiration til byens mange kulturelle arrangementer og fritidsaktiviteter. Hvad skal vi lave i efterårsferien? Hvor sker der noget spændende i byen for et par veninder? Og hvilke teateroplevelser er der for børn? 
Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk / Dit Vesterbro
På Københavns Kommunes online platform Brugbyen.nu kan alle få inspiration til aktiviteter og oplevelser i hele byen. København har masser at byde på af kultur- og fritidstilbud og særlige aktiviteter i og uden for skoleferierne, men det kan være svært at få overblik. Det hjælper Brugbyen.nu med og giver overblik over kultur- og fritidstilbud i København.

Sitet fungerer som én indgang til Københavns mangfoldige kultur- og fritidsliv: Fra koncerter, foredrag, film, sportsaktiviteter, strikkeklubber, babyrytmik til teaterforestillinger, markeder og workshops.

På sitet kan man udforske oplevelser ud fra tema, bydel, dato og pris, eller man kan oprette en profil. Med en profil bliver man præsenteret for begivenheder og oplevelser baseret på ens interesser.

Fakta

  • Brugbyen.nu er Københavns Kommunes online site med én indgang til kultur- og fritidstilbud i København.
  • Sitet er gratis at bruge.

Læs pressemeddelelsen her.