Artiklen er sponseret

Har du altid drømt om en garderobe eller et walk in closet, hvor du kan have dit tøj og dine sko stående let tilgængeligt? Måske du er træt af evigt og altid at være nødt til at rode gennem skabe og skuffer for at finde præcist det tørklæde eller den bluse, du har i tankerne. Det kan være, det er det eneste, pladsen hidtil har været til – men med kreativitet og snilde har det måske været muligt for jer at ændre rammerne.

Hvis I har været i gang med at renovere, har I måske prioriteret at få indrettet en garderobe med god plads. Her er det vigtigt, at det æstetiske er i fokus, så I får en følelse af velvære og glæde, når I træder ind. Se mere her, hvor I kan hente inspiration til, hvordan en sådan garderobe kan se ud, så I kan blive klogere på, hvilke løsninger, der findes.

Flere fluer med et smæk

Hvis I har de helt store renoveringsplaner på tegnebrættet, er der garanteret alverdens tanker, der ryger gennem hovedet på jer. For hvad er egentlig vigtigst at prioritere, og hvor meget kan I ordne i én ombæring? I kan med fordel forhøre jer ved en forhandler for at høre om de muligheder, der er for at skabe et hjem fuldstændig ud fra de rammer, I har sat. Her vil I skulle tænke alt fra budget til farver og materialer og overveje, om noget af det samme ville kunne bruges i for eksempel et køkken eller bryggers.

Det er altid vigtigt, at man har kvalitet for øje, når man skal bygge et køkken, bryggers eller en garderobe op – det er rum, der bliver brugt til meget hver eneste dag og udsat for meget slid, så derfor er materialerne nødt til at være i god kvalitet og godt robuste – selv gennem lang tid.

 

Har du altid drømt om en garderobe eller et walk in closet, hvor du kan have dit tøj og dine sko stående let tilgængeligt? Foto: ABW