Tilmeld din virksomhed til forløbet ‘En By af Talenter’ og bliv klogere på, hvordan I kan arbejde med mangfoldighed i både rekruttering, fastholdelse og talentudvikling.

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk

Erfaringer og forskning viser, at mangfoldighed i bred forstand styrker innovation og trivsel på arbejdspladsen. Sofie Skovbo Gottlieb er Diversity & Inclusion Community Lead i Danske Banks HR-afdeling. Hun har deltaget i første runde på vores forløb En By af Talenter for at blive endnu klogere på sit felt: 

”Diversitet i forhold til køn er relativt nemt at forholde sig til, men i andre kategorier kan man være lidt på bar bund, fordi det er mere komplekst og helt lavpraktisk sværere at måle.”

Danske Bank er en af 22 virksomheder, der deltager på vores forløb En By af Talenter, fordi de gerne vil arbejde mere strategisk med etnisk mangfoldighed i deres rekruttering, talentudvikling og medarbejderfastholdelse.

Forløbet En By af Talenter består af en række workshops med oplæg og erfaringsudveksling. Senest var ph.d. og professor ved CBS Sara Louise Muhr forbi for at dele sin viden og give konkrete redskaber til at arbejde med diversitet, inklusion og biasbevidst ledelse.

”Hos os ved vi godt, at strukturer, normer og bias er parametre, vi er nødt til at have med i vores diversitetsarbejde. Dagens workshop har bekræftet mig i, at vi skal fortsætte det fokus, for det er dér, forskellen kan gøres,” siger Sofie Skovbo Gottlieb.

Sådan tilmelder du din virksomhed: 

En By af Talenter drives af FORENINGEN NYDANSKER og Als Research, og det er gratis at deltage.

Anden runde af forløbet starter den 25. januar  – læs mere og meld din virksomhed til her.