Midt i København omdannes BaneGaarden til det ultimative mødested for fodboldentusiaster under EM 2024. Københavns grønne oase åbner dørene for en sommerlig fodboldoplevelse under dette års Europamesterskab, hvor bolden sparkes rundt på kæmpe storskærme placeret rundt på BaneGaardens store arealer.

Foto ABW

Med en placering centralt i byen tilbyder BaneGaarden gæsterne mulighed for at følge udvalgte kampe fra de indledende runder og helt frem til de afgørende finaler på storskærm. Uanset vejret, vil der være mulighed for at se kampene både udendørs og indendørs.

Kampene bliver ledsaget af Happy Hour kl. 16-17, udendørs grill og åbne madboder med street food.

Programmet for de indledende kampe er nu tilgængeligt, så fodboldfans kan planlægge deres besøg og opleve spændingen live. Når kampene for ottendedelsfinalerne og frem skal spilles, vil programmet løbende blive opdateret, så alle har chance for at følge med helt til finalen.

BaneGaarden gør opmærksom på, at arrangementet er først til mølle og at man skal være hurtig, for at sikre sig et spot. BaneGaarden følger UEFA’s regler og må derfor maks have 200 tilskuere.

Om BaneGaarden.
BaneGaarden er et gastronomisk knudepunkt mellem Sydhavnen og Vesterbro, som byder på økologiske madboder, gourmet surdejsbageri, Sommerrestaurant og ikke mindst kulturelle begivenheder med fællesskabet og gastronomien i fokus.

Sådan finder du vej
BaneGaarden er kun fem minutters cykeltur fra Enghave Plads, og kan findes via Enghavevej gennem en tunnel under jernbaneskinnerne.

Fakta

Et detaljeret program for kampene og yderligere information om de planlagte aktiviteter kan findes på BaneGaardens hjemmeside og følges på Instagram [@BaneGaarden].