Hos Monday Studio finder du en butik, der er spækket med små originale og limited edition kunstværker, kunstfaglige bøger, design og håndværk – i et konstant foranderligt rum. Dine øjne kommer hurtigt til at fare vild imellem alle de spændende værker, bøger, billeder og meget mere. Dét er et lille skattekammer – lige midt i det hele på Vesterbro!

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk

Rummet defineres af de udstillede værker og produkter – ugentligt skiftes de udstillede værker på væggen ud med værker fra vores store bladre-selv-mapper, hvilket gør rummet dynamisk og genstand for konstant opdagelse. De har værker fra både nationale og internationale kunstnere, og fokuserer hovedsageligt på upcoming kunstnere.

Kreativt fællesskab.
Monday Studio arrangerer løbende forskellige workshops, talks og events – både for kunstnere og for københavnerne, der ønsker at udforske deres kreative side.
Enkelte fredage inviterer de til after work fredagsbar – åben for alle.

Herudover huser Monday Studio tre kreative kunstnere og kulturiværksætter, der dagligt har deres arbejdstation i studiets bagerste lokale. Alle er vlkomne til at kigge ned og høre nærmere om muligheden for at skrive sig op til en plads i kontorfællesskabet og dermed blive en del af Monday Studios kreative fællesskab & netværk.

Da de flytter til nye skønne lokaler på Vesterbro, med MEGET mere plads, kan de glædeligt fortælle at deres tegnestue ligeså bliver større. Og de har stadig en ledig plads til en kreativ sjæl.

Følg med på deres Facebookside lige her og få alle de farverige og spændende nyheder først. Du kan tage et kig med indenfor her, da Dit Vesterbro var på et kort besøg forleden. Mon ikke vi kigger forbi igen, når de er flyttet til de nye lokaler. We think so.