Københavns Politi vil meget gerne i kontakt med en mand, der i oktober 1991 henvendte sig anonymt til politiet med oplysninger i drabssagen, hvor en 53-årig mand nu er sigtet.

Vidnet arbejdede dengang på Vestjyske Slagterier i Lemvig og kontaktede mandag den 7. oktober 1991 kl. 21.20 politiet, da han mistænkte en tidligere kollega for at have begået drabet på Hanne With nytårsnat 1989-90.

Ifølge vidnet havde den tidligere kollega opholdt sig i København omkring gerningstidspunktet og havde været på kursus på Slagteriskolen i Roskilde.

Fordi vidnet betingede sig anonymitet, har Københavns Politi ikke haft mulighed for at kontakte ham – men nu, hvor dna-spor har ført til anholdelsen af en 53-årig mistænkt, står oplysningerne i vidneudsagnet ud som potentielt meget vigtige for at afdække sagen.

”Det er af stor betydning for den videre efterforskning af sagen, at vi igen hører fra det vidne, der kontaktede os den 7. oktober 1991. Vi går ud fra, at når han valgte at kontakte politiet, så er det fordi, han har en helt konkret viden om sagen og den mistænkte, og det er vi selvfølgelig meget interesseret i,” siger vicepolitiinspektør Brian Belling, der er leder af Afdelingen for personfarlig kriminalitet i Københavns Politi.

Henvendelser i sagen kan ske til Københavns Politi på telefon 1-1-4.

Læs deres pressemeddelelse om anholdelsen af den mistænkte.

Se deres pressemøde afholdt onsdag morgen kl. 8.30.

Foto: ABW