Normalt starter en historie med; Der var engang! Men denne historie starter helt anderledes; Der er to kreative kunstnere, som i deres værksted på Vesterbro, skaber et univers af desginede håndtrykte fliser. Nemlig ARTTILES! 

ARTTILES er fliser, kunst, vægdekoration, interiør, humor og skøre indfald. ARTTILES er Trine Galschiøt og Anette Nørmark samt et lille team af dygtige medarbejdere. Som de skriver på hjemmesiden; ”Vi leverer brikkerne til de fortællinger, som folk selv skaber med fliserne i deres hjem” (Trine Galschiøt)

Dit Vesterbro gik en tur forbi og stoppede op, kiggede på fliserne i vinduerne og måtte stikke hovedet ind. Den lille butik, som giver folk oplevelser, inspiration, vækker opsigt og undren og der er altid plads til folks egen fortællinger.  Deres arbejde er så meget håndværk, at det ikke bliver meget bedre. Det kan ses i hver enkelt flise, der hver og en har været gennem hænderne i værkstedet. Fliserne ER kunst og håndværk.

Fliserne er som brikker, der kan fortælle historier og skabe nye stemninger hele tiden, og der arbejdes med tekster, motiver, figurer, grafiske mønstre og farver, som kan sættes sammen i en uendelighed og hele tiden skifte betydning og udtryk. ‘Det er fractional storytelling. ”Sådan er livet. Fliserne er som mennesker. Vi opfører os også forskelligt alt efter, hvem vi sidder ved siden af.”

Lad os tage dig med igennem lidt af butikken på Oehlenschlægersgade 30, st. og bliver du fristet og nysgerrig, så læs MEGET mere lige her på hjemmesiden. Det er her er bare stedet, hvor du kan finde eller få lavet din egen personlige kant til hjemmet – uanset hvilket værelse der skal piftes op.

Det er kunst, det er håndværk, det er GENIALT! Følg med på deres Facebookside her.