For dig, der har brug for samvær og et kreativt projekt. Er du i en svær periode i livet, og kan du godt lide at udfolde dig kreativt? Så kig forbi det åbne atelier i Sct. Matthæus Kirke d. 9 juli 2024.
I det åbne atelier kan du tilbringe en hyggelig eftermiddag sammen med andre, mens du bruger dine kreative evner. De har materialer til maleri, akvarel, strik og linoleumstryk. De har også to computere med internet og printer til fri afbenyttelse – og de har selvfølgelig varm kaffe på kanden. Du kan enten lave ting til dig selv eller mennesker, du holder af. Du kan også være med til at gøre en forskel for andre ved at lave ting til Mariatjenesten, Mother Theresa Klubben eller nødherberget i Mariakirken.

Atelieret er åbent de fleste tirsdage kl. 13-16 (se kalenderen), og du kan komme og gå, som det passer dig. Hvis du vil høre mere om det åbne atelier, kan du kontakte præst Anita Rohwer. Du kan også følge det åbne atelier på Facebook. Kig forbi – det er uforpligtende, og det koster ikke noget.

Sted: Sct. Matthæus Kirke, Matthæusgade 31, København V

Dato: Tir. d. 9. juli 2024
Tid:, kl. 13.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Foto ABW