Som noget ekstraordinært har du mulighed for at sætte dit eget personlig præg på de nye boliger i kvarteret.

Carls Tårn: Skab din drømmebolig

I de nye boliger Carls Tårn, men også i Nebelong og Olivia Hus, har du mulighed for at sætte dit eget aftryk med de mange tilvalgsmuligheder. Et mørkt gulv i egeparket kan være rigtig flot i de lyse boliger, og med en Quooker i messing, grønne køkkenlåger og en keramisk bordplade kan du skabe det køkken, du drømmer om.

På deres hjemmeside kan du afprøve de mange forskellige tilvalgsmuligheder sammen i deres helt nye visualizer. Følg linket nedenunder og se de mange muligheder, der gemmer sig i de nye boliger i Carlsberg Byen.

Se tilvalgsmulighederne her

Lys 3v’er på 16. etage

Indeliggende altan, vinduespartier fra loft til gulv og karnap. Med andre ord bliver lyset trukket ind i den kombinerede stue og køkken i denne 3-værelses lejlighed på. 16. etage i Carls Tårn.

Boligen rummer desuden to værelser, et moderne badeværelse og en praktisk entré.

Se pris og plantegning her

Stor 5v’er, som kan opleves virtual reality

Selvom denne bolig endnu ikke er opført, kan du opleve den i virtual reality, når vi holder åbent hus i den gamle Maskincentralen.

Lejligheden rummer to værelsesafdelinger, to moderne badeværelser og en rummelig kombineret stue med en integreret altan, der bliver en forlængelse af den lyse stue.

Se pris og plantegning her