Dette indhold er sponsoreret

København er en fantastisk by, hvor der altid er fuld af liv. Det vrimler med mennesker på de skønne gader, både på gåben, på cykel og i biler. Det kan være, at du selv er en af dem, der forlængst er hoppet på cyklen? Det kan også være du sidder i en af bilerne?

Men hvorfor eje en bil, når der er så mange andre muligheder for transport i denne storby? Alene parkeringsafgifterne viser, at en bil i storbyen kan være til gene. Her får du tre alternativer til bilen i København, som vil få dig både hurtigere, billigere og grønnere frem til din destination.

Offentlig transport i København
København er den største by i Danmark, og derfor er der mange muligheder for at komme rundt med offentlig transport. Du kan tage bussen, S-toget eller metroen til de fleste af byens seværdigheder og alle de populære destinationer såsom Rådhuspladsen, Kongens Nytorv og Christiansborg. S-toget kan føre dig til udkanten af byen, mens metroen dækker hele det indre København. Og især metroen er blevet et hit blandt både københavnere, besøgene og turister. Med metroen kan man komme hurtigt rundt i bydelene uden at tænke på trafikken – og der er aldrig lang ventetid til næste afgang. På m.dk kan du læse mere om Københavns metrosystem og stationer.

Biludlejning i København
Biludlejning i København er en nem og bekvem måde at komme rundt i byen på, hvis du vil være fri af offentlig transport. Du kan leje en bil til en dag, en uge eller længere tid, alt efter hvad dit behov er. Der er mange forskellige biler at vælge imellem, så du kan finde den perfekte bil til dig. Der er mange muligheder for at leje bil i København, men en af de mest populære udbydere af biludlejning er HejOscar.dk. De har flere afdelinger i København herunder i Kastrup, Valby og Lyngby. Biludlejning er gode i situationer, hvor du skal flytte eller fragte en masse ting, eller hvis du skal et sted hen, hvor der ikke går offentlig transport.

Alternativer til transport: CarSharing og el-scooter
Der er selvfølgelig også andre alternativer til transport. Et eksempel er CarSharing, som giver dig adgang til en bil uden at skulle eje den selv. Du kan prøve CarSharing via share-now.com og letsgo.dk. Et andet alternativ er el-scooteren, som er en billig og miljøvenlig transportform, der især egner sig godt til kortere ture. De største mærker inden for el-scootere er EasyGo og VGA

I lyset af dette står det klart, at du har ikke brug for at eje en bil i København.

Der er mange muligheder for at leje bil i København. Foto: ABW