Der er mange muligheder for at arbejde frivilligt i Mændenes Hjems organisation. Du kan både arbejde som fagfrivillig på baggrund af dit fag, eller bare være frivillig, fordi du er en ildsjæl, der gerne vil gøre en forskel for de mest udsatte. Vil du arbejde frivilligt på Mændenes Hjem eller nogle af de andre tilbud kan du læse mere her.

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk

Doner tøj
Hver eneste dag udleveres der tøj fra Mændenes Hjems tøjdepot til hjemløse og udsatte. Mændenes Hjem har desværre måtte skære ned på, hvor de kan modtage tøjdonationer på grund af coronasituationen. Det sker for at begrænse smittespredning. Lige nu modtager de derfor helst doneret tøj i dagtimerne på hverdage 10-14 på vores depot i Kødbyen, Slagtehus 3D. Udenfor åbningstiden kan man aflevere mindre portioner tøj på Mændenes Hjem.

Når du aflevere tøj hos os, er du med til at klæde deres brugere godt på.
Du hjælper os også med at kunne tilbyde meningsfuld beskæftigelse og fællesskab for udsatte mennesker.  Din tøjdonation bliver i første omgang tilbudt Mændenes Hjems beboere og gæster samt andre sociale tilbud på Vesterbro. Ikke alt tøj kan afsættes – det kan fx være uegnet til livet på gaden eller være hullet/beskidt. Overskudstøj kan blive solgt i Mændenes Hjem genbrugsbutik Solodaritet på Istedgade 23 eller sendt videre til tekstilgenbrug. De involverer mennesker der lever i gademiljøet på indre Vesterbro i arbejdet med at sortere og fordele tøjet. De melder sig af egen lyst og deltager efter behov og evne. Deltagerne kan blive aflønnet med en arbejdsdusør eller løn på det sociale frikort for deres arbejde.

Læs mere her.