Dagene bliver længere, og med lyset vender børnenes egen Kulturnat tilbage. Den 13. marts inviterer Den Lille Kulturnat på udforskning af byen i børnehøjde, og det bliver en dag fyldt med eventyr, spænding og sjove eksperimenter for små og store børn i selskab med deres voksne.

Nu er det foreløbige program er klar, og det byder på en bred vifte af særarrangementer fordelt over København og Frederiksberg.

Den Lille Kulturnat

Vild skattejagt, kreative værksteder, legende forsøg og sanse-eksperimenter, fortællinger, musik, overtro, stigende have, blinkende stjerner, lys i mørket og en tur gennem historien. Programmet byder på mange forskellige underholdende og lærerige særarrangementer for børn mellem 2-5 år og 6-12 år, og de vil alle finde sted i et tidsrum, hvor også de mindste kan være med, selvom de skal tidligere i seng.

Kulturnatten havde sidste år vokseværk, da Den Lille Kulturnat så lyset for første gang, og børnene kunne gå på opdagelse hos de mange arrangører. Den 13. marts vender Den Lille Kulturnat tilbage, og byens kvarterer fyldes igen med kulturelle godter, når museer, gallerier, biblioteker, kirker, madhuse, slotte, teatre og biografer slår dørene op for særarrangementer, der kun finder sted under Den Lille Kulturnat.

Læs mere om de enkelte arrangementer og arrangørerne der tæller bl.a. Kunstforeningen GL STRAND, Amalienborg – Kongernes Samling, Rundetaarn, Copenhagen Contemporary, Thorvaldsens Museum, Meyers Madhus, Folketinget, Arbejdermuseet, Cinemateket, Nikolaj Kunsthal, Ny Carlsberg Glyptotek, Valby Kino, Europa-Huset, Kulturcentret Assistens, Københavns Synagoge, Dansk Arkitektur Center (DAC), Rosenborg Slot, Københavns Museum og Osram Huset i det foreløbige program på Kulturnattens hjemmeside, kulturnatten.dk. Her kommer der løbende mere information – også om armbåndet, der sættes til salg den 2. marts og giver adgang til alle særarrangementerne.

For yderligere information kontakt venligst Nicola Jackson: presse@kulturnatten.dk.

Husk armbåndet:
Der er adgang til alle arrangementerne med en billet i form af et armbånd, der kan købes i udvalgt 7-Eleven butikker i Hovedstadsområdet eller hos nogle af de medvirkende museer i indre by og på Frederiksberg og andre arrangører. Armbåndet kan købes fra den 2. marts, og det koster 85 kr., hvis man er fyldt 12 år. Man kan gratis medbringe fire børn under 12 år på ét armbånd. Armbåndet gælder ikke som rejsehjemmel (billet) til bus, metro og tog.

Om Kulturnatten og Den Lille Kulturnat.
Foreningen Kulturnatten tilrettelægger og gennemfører Kulturnatten, som har eksisteret siden 1993 og nu er byens største enkeltstående kulturelle begivenhed. Den 15. marts 2019 fandt Den Lille Kulturnat sted for første gang, og ligesom Kulturnatten i oktober var der arrangementer i hele København og på Frederiksberg. Foreningen Kulturnatten modtager ikke støtte fra stat eller kommune, og alle indtægter stammer fra billetsalg.

Læs mere om Kulturnatten og Den Lille Kulturnat på kulturnatten.dk.